Vrienden van De Bezetting Speelt

De Bezetting Speelt zet zich maximaal in om sfeervolle en verrassende programma’s op topniveau neer te zetten. Om dit te blijven doen kunnen we wel wat hulp gebruiken! We zijn ambitieus en willen onze vleugels uitslaan naar nieuw publiek, nieuwe zalen en nieuwe spannende samenwerkingen. Helpt u mee?

Word Vriend van De Bezetting Speelt!

Al vanaf €50 per jaar kunt u Vriend worden van De Bezetting Speelt. En echte vriendschap komt natuurlijk van twee kanten.

Vanaf een donatie van €50 ontvangt u een uitnodiging voor het exclusieve Vriendenconcert dat we aan het eind van elk seizoen organiseren. Daarnaast mag u met korting naar de overige concerten van het ensemble. Voor een donatie vanaf €100 ontvangt u zelfs twee kaarten voor het Vriendenconcert. En voor slechts €10 mag u een introducé meenemen!

Vrienden beslissen

Als Vriend krijgt u de unieke kans om een handje mee te helpen aan de programmering van het Vriendenconcert. U krijgt van tevoren een lijst met 10 werken uit de afgelopen seizoenen, waaruit u zelf uw favorieten mag kiezen. De meest gekozen werken zullen we uitvoeren op dit speciale concert.

Durft u het aan? Vul het formulier in en word onze vriend! Uiteraard zit u nergens aan vast en kunt u elk jaar opnieuw beslissen of- en voor hoeveel u ons wil blijven ondersteunen.

Doneren

Wilt u De Bezetting Speelt ondersteunen, maar bent u liever een verre vriend dan een goede buur? Eenmalige donaties kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL 23 RABO 0132268744  t.n.v. Stichting De Bezetting Speelt te Rotterdam onder vermelding van ‘eenmalige donatie’.

Bent u net zo enthousiast over het werk van De Bezetting Speelt als de musici zelf, en wilt u of uw bedrijf het ensemble structureel ondersteunen? Neem dan contact met ons op door dit formulier in te vullen. De Bezetting Speelt is een stichting zonder winstdoelstelling en heeft een ANBI-status, waardoor alle donaties, ongeacht de grootte, fiscaal aftrekbaar zijn.

Kennis en kunde welkom

Wilt u ons op een andere manier ondersteunen? Super! Wij zijn ontzettend blij met vrijwilligers die hun kennis en kunde willen inzetten voor het ideaal van De Bezetting Speelt. U kunt ons bereiken op info@debezettingspeelt.nl onder vermelding van ‘vrijwilliger DBS’.