Vrienden van De Bezetting Speelt

De Bezetting Speelt zet zich maximaal in om sfeervolle en verrassende programma’s op topniveau neer te zetten. Om dit te blijven doen kunnen we wel wat hulp gebruiken! We zijn ambitieus en willen onze vleugels uitslaan naar nieuw publiek, nieuwe zalen en nieuwe spannende samenwerkingen. Helpt u mee?

Word Vriend van De Bezetting Speelt!

Al vanaf €50 per jaar kunt u Vriend worden van De Bezetting Speelt.

Vriend worden

Echte vriendschap komt natuurlijk van twee kanten.
Vanaf een donatie van €50 ontvangt u een uitnodiging voor het exclusieve Vriendenconcert dat we aan het eind van elk seizoen organiseren.  Voor een donatie vanaf €100 ontvangt u zelfs twee kaarten voor het Vriendenconcert. En voor slechts €10 mag u een introducé meenemen!

Vrienden beslissen

Als Vriend krijgt u de unieke kans om een handje mee te helpen aan de programmering van het Vriendenconcert. U krijgt van tevoren een lijst met 10 werken uit de afgelopen seizoenen, waaruit u zelf uw favorieten mag kiezen. De meest gekozen werken zullen we uitvoeren op dit speciale concert.

Durft u het aan? Vul het formulier in en word onze vriend!
Vriend worden

Uiteraard zit u nergens aan vast en kunt u elk jaar opnieuw beslissen of- en voor hoeveel u ons wil blijven ondersteunen.

Doneren

Wilt u De Bezetting Speelt ondersteunen, maar bent u liever een verre vriend dan een goede buur? Ook eenmalige donaties zijn van harte welkom!
Donatie

Sponsoring

Bent u net zo enthousiast over het werk van De Bezetting Speelt als de musici zelf, en wilt u of uw bedrijf het ensemble structureel ondersteunen? Neem dan contact met ons op.
Contact

Anbi

De Bezetting Speelt is een stichting zonder winstdoelstelling en heeft een ANBI-status, waardoor alle donaties, ongeacht de grootte, fiscaal aftrekbaar zijn.
Anbi

Kennis en kunde welkom

Wilt u ons op een andere manier ondersteunen? Super! Wij zijn ontzettend blij met vrijwilligers die hun kennis en kunde willen inzetten voor het ideaal van De Bezetting Speelt. Laat ons gerust weten waar uw interesse/expertise/kennis ligt via ons contactformulier.
Contact