De Bezetting Speelt in De Doelen!

27 oktober 2019

2019-2020 trappen we ons seizoen af met kamermuziek op zondag in De Doelen!
Lees meer
KTC 1572

De jubileum cd ‘Made in Saint Petersburg’ nu te koop!

Op deze cd staan vier Russische werken, waaronder één zeer bekend werk, de Schilderijententoonstelling van Moessorgski. Onze hoboïst Alexander van Eerdewijk heeft dit stuk in een spiksplinternieuw jasje gestoken, speciaal voor ons gehele ensemble. De andere stukken die we spelen zijn verschillend van grootte: de Rêverie Orientale van Glazunov is voor strijkkwartet en klarinet, het septet van Glinka is voor hobo, fagot, hoorn, twee violen, cello en contrabas en het kwintet van Prokofjev is geschreven voor viool, altviool, contrabas, klarinet en hobo. De stijlen van de vier stukken lopen ook uiteen; waar Glinka heerlijk klassiek klinkt zoekt Prokofjev naar de uitersten van ieder instrument. Nu kopen? Ga naar onze webshop.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte gebracht worden van onze concerten en andere activiteiten? Schrijf u dan hier in om onze nieuwsbrief te ontvangen.
In de maand voor aanvang van een concertreeks worden er 2 of 3 nieuwsbrieven gemaakt. In de tussenperiodes zal dit hooguit 1x per maand zijn.