Laatste nieuws

Kaartverkoop voor 2018-2019 is gestart!

Koop nu uw tickets direct online. Klik hier.

Annulering Festival aan de Hef

Helaas had het festival onvoldoende financieel middelen om DBS te kunnen laten optreden. Maar niet getreurd, we staan of het inmiddels beroemde festival Muziek op de Rotte.

Onze primarius in de Rotterdamse Kunst en Cultuurkrant

Lees hier de hele krant online

Vier sterren in de Volkskrant!

26814988_1613145992108246_1908029582643739319_n

CD op de radio

In de eerste weken van januari waren we regelmatig op de radio te horen. Je kon onze cd winnen met¬†de crypto-prijsvraag en¬†bij ” De Muziekfabriek” van de AvroTros bij de NPO op radio 4!

Online recensies cd

Er werden al twee mooie recensies geschreven over onze nieuwste cd.

Siebe Riedstra van Opus Klassiek schreef: “Samenvattend:¬†met crowdfunding, een avontuurlijk label, gekke bezettingen, een nieuwsgierig ensemble en een puik opnameteam maak je een dijk van een cd.‚ÄĚ lees verder

Jan de Kruijff schreef op de site van musicalifeiten.nl: “Bij de vele bewerkingen van Moesorgsky‚Äôs Schilderijententoonstelling die in de Vergelijkende Discografie zijn opgesomd, moet deze nieuwe van hobo√Įst Alexander van Eerdewijk worden gevoegd. De compacte groep blazers en strijkers vormt een fraaie tussenlossing tussen de wat kale pianoversie en de massale orkestbewerking.” lees verder

Vacature sales en marketing

We zoeken een enthousiaste, gedreven en inspirerende collega die tijd en ambitie heeft om zich een paar dagen per week in te zetten om dit kamermuziekensemble meer naamsbekendheid te geven. En bovendien ervoor te zorgen dat het aantal concertbezoekers bij de bestaande concertlocaties in Rotterdam groeit. Meer weten? lees meer

KTC 1572
De jubileum cd ‘Made in Saint Petersburg is nu te koop!

Op deze cd staan¬†vier Russische werken, waaronder √©√©n zeer bekend werk, de Schilderijententoonstelling van Moessorgski. Onze hobo√Įst Alexander van Eerdewijk heeft dit stuk in een spiksplinternieuw jasje gestoken, speciaal voor ons gehele ensemble. De andere stukken die we spelen zijn verschillend van grootte: de R√™verie Orientale van Glazunov is voor strijkkwartet en klarinet, het septet van Glinka is voor hobo, fagot, hoorn, twee violen, cello en contrabas en het kwintet van Prokofjev is geschreven voor viool, altviool, contrabas, klarinet en hobo. De stijlen van de vier stukken lopen ook uiteen; waar Glinka heerlijk klassiek klinkt zoekt Prokofjev naar de uitersten van ieder instrument. Nu kopen? Ga naar onze webshop.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte gebracht worden van onze concerten en andere activiteiten? Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief.
In de maand voor aanvang van een concertreeks worden er 2 of 3 nieuwsbrieven gemaakt. In de tussenperiodes zal dit hooguit 1x per maand zijn.