cd-presentatie

Friday 17 November 2017, 20:00 uur  - Pelgrimvaderskerk

Made inĀ Saint Petersburg

In oktober ging De Bezetting Speelt naar Haarlem en nam daar onder andere onze inmiddels beruchte bewerking van Schilderijen van een tentoonstelling op. Na hard werken en onder het vakkundig luisterend oor van Guido Tichelman en Sebastiaan Kuijt van Azazello, staan alle noten erop! Het label Etcetera maakt er een mooi geheel van en het resultaat zullen wij presenteren in onze thuisstad Rotterdam.

Op deze specialeĀ avond krijgt uĀ niet alleen alle werken van de cd te horen, u bent ook de eerste die deĀ cd kan kopen en hem vervolgens kan laten signeren tijdens het drankje na afloop.

Het geheel wordt feestelijk omlijst met een schilderijententoonstelling van de Rotterdamse schilder Willem Bijl.

KTC 1572

17 november 2017, 20:00 uur in de Pelgrimvaderskerk te Rotterdam
Kaarten

 

Expositie Willem Bijl

Rotterdam is zijn bron van inspiratie. Hij schildert water, schepen, masten, bruggen, kranen, doorkijkjes over intieme oude havens maar ook de containerhavens en de trotse contouren van Rotterdams moderne architectuur. Als kind woonde hij aan de Maas. Het komen en gaan van schepen, de geluiden en geuren van de haven en alle bedrijvigheid daaromheen bezorgden hem een levenslange fascinatie. De haven is verbannen naar het buitengebied, maar hij hoopt deze met zijn schilderijen weer enigszins terug te halen.

Schilderachtig Delfshaven legt hij graag vast op doek. Dat is goed te zien op deze expositie.

Delfshaven-2 60x80 2014,-

Meer van zijn werk is te zien in zijn atelier/galerie Willem Schildert Rotterdam aan Kleiweg 301, Rotterdam. Bekijk ook www.willem-bijl.nl.