Word Vriend

Word Vriend van De Bezetting Speelt!

Vriend worden van De bezetting Speelt. Durft u het aan? Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden als Vriend.

Na ontvangst van uw bericht sturen wij u een bevestiging per e-mail, met de prijs en de betaalmogelijkheden.

Vriend van De Bezetting Speelt in een notendop

– Voor ‚ā¨50 per jaar bent u al Vriend van De¬†Bezetting Speelt. In ruil voor uw donatie ontvangt u een uitnodiging voor het¬†exclusieve Vriendenconcert en¬†kunt u voor ‚ā¨10 √©√©n introduc√© meenemen naar het vriendenconcert. Op de¬†overige concerten van¬†het ensemble krijgt u Vriendenkorting. Een Vriendschap is een jaar geldig vanaf het moment van betaling; u kunt elk jaar opnieuw beslissen of u Vriend wilt blijven of niet.
– Als Vriend kunt u een abonnement met korting kopen voor onze concertserie in De Machinist (U kunt dit aangeven bij ‘opmerkingen’)
–¬†Wordt u Vriend voor een bedrag vanaf ‚ā¨100 per jaar, dan ontvangt u twee kaarten voor het Vriendenconcert en kunt u twee introduc√©’s voor ‚ā¨10 per kaart meenemen naar het Vriendenconcert.
– Voor aanvang van ieder concert in Rotterdam staat er een luistertip voor u klaar. Wilt u deze ontvangen? Geef dat dan hieronder aan.

* = verplicht veld

Uw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld. Wij gebruiken uw gegevens niet voor andere doeleinden dan het afleveren van uw bestelling. Wij geven uw gegevens niet door aan derden.janee

janee